Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
OPERABARÁTOK KÖRE - IV.
Latinovits Zoltán Játékszín, Veszprém - Játékszín Veszprém, Iskola u. 1.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.0 / 10) - 169 értékelés alapján
  Leírás
Puccini: Manon Lescaut
Rendező: László PéterA Manon Lescaut Puccini fiatalkori operája, de az első, amelyben már megmutatkoznak azok a stílusjegyek és zenei újítások, amelyek a későbbi nagy műveiben kiforrott formában a szereplők jellemrajzának, s a cselekmény drámai sodrának egységes

Az opera szövegkönyve Antoine Francois Prevost abbé 1731-ben megjelent nagyszabású regényének, az Egy nemes úr emlékiratainak egyik történetét dolgozza fel természetesen erősen leegyszerűsített formában. Manon Lescaut története már Prevost számára is meghozta a világhírnevet, s Puccini operája is, melyet 1893-ban mutattak be Torinóban, átütő sikert aratott. A Manon Lescaut című operát talán ritkábban veszik elő a nagy operaházak, emlékezetes és éveken át műsoron tartott, hagyományos színpadra állítása a londoni Covent Garden operában történt, Placido Domingo főszereplésével, s olyan partnerekkel mint Kiri Te Kanawa, Renata Scotto, Sass Sylvia, és Marton Éva.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Veszprémi Petőfi Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
Veszprémi Petőfi Színház, 8200 Veszprém, Óvári Ferenc utca 2 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?