Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BRASSIMUM FÚVÓSEGYÜTTES - PÉTER ÉS A FARKAS
Tárogató (IBS) Színpad - IBS OC Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.5 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
Prokofjev gyerekeknek írt szimfonikus műve, a Péter és a Farkas koncertlátogató közönség több generációját indította útjára. Hasonló cél vezérel minket is ebben a különleges produkcióban!A Brassimum Fúvósegyüttes a Magyar Állami Operaház művészeiből alakult és mint neve is sugallja, elsősorban rézfúvósokból áll. ͍gy előadásunk nemcsak arra nyújt kitűnő alkalmat, hogy a gyerekek a rézfúvós hangszerekkel ismerkedjenek meg, hanem nagyszerűen érzékelteti azt is, hogy egy-egy hangszer miként tud megjeleníteni egy-egy állatot, vagy személyt. Az egyszerű történetet és a nagyszerű muzsikát hallgatva már a legkisebbek is teljes bizonyossággal tudják megkülönböztetni a történet legfontosabb szereplőit: a madárkát, a kacsát, a macskát, Pétert, vagy éppen Nagyapó dallamait.

Az előadást ráadásul Dobos Emőke digitálisan készített illusztrációja gazdagítja, melyet a közönség a zenehallgatással együtt élvezhet. ͍gy a gyerekek számára még könnyebb azonosítani egy-egy szereplőt a maga hangszerével. A legkisebbektől a legnagyobbakig, mindenkinek ajánljuk!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?