Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TÁNCMŰVÉSZETI EGYETEM - DIÓTÖRŐ
Tárogató (IBS) Színpad - IBS OC Színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.5 / 10) - 4 értékelés alapján
  Leírás
A Táncművészeti Egyetem hallgatói szerepelnek az Operaház Diótörő előadásán minden esztendő Karácsonyának környékén. A Bonbon Matiné keretén belül mi feltörjük a diót, vagyis a kulisszák mögé igyekszünk bepillantani.

Amellett, hogy Csajkovszkij fantasztikus muzsikáján keresztül részesei lehetünk ennek a csodás mesének, megtudjuk, hogy milyen a balettcipő, a tü-tü szoknya és a táncot hivatásukul választó gyerekek élete az iskolában és a színpadon. Közben persze sor kerül a Diótörő balett legszebb részleteire is, amelyet a gyerekek csodálatos jelmezekben táncolnak. Kizárólag novemberben!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?