Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÉLET-KÉPEK
Latinovits Zoltán Játékszín, Veszprém - Játékszín Veszprém, Iskola u. 1.

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Élet-képek címmel II. János Pál pápa műveiből hallhatnak részleteket.
A produkció rendezője Elzbieta Modzelewska, a fordító Zsille Gábor.

A rendezőnő a következő szavakkal ajánlja a közönség figyelmébe az estet: "Az irodalmi összeállításban Karol Wojtyła néhány verse, és írása hangzik el hozzáfűződő önéletrajzi vallomásaival és visszaemlékezéseivel kiegészítve.

Átérezzük a megható és példaértékű hazaszeretetét, ragaszkodását az anyanyelvéhez, honfitársaihoz. Megismerjük gyásszal sújtott kisgyermekkorát és ifjúságát, a szülői háztól útravalóként hozott hitét. Szembenézünk a tudásra szomjazó, szorgalmas, művészetet kedvelő fiatallal, akinek diákéveit több évre megszakította a háború. Megismerjük helytállását a fizikai munkában, valamint ezeknek egész életre szóló kihatását. Elénk tárul sportoló, természetet szerető és csodáló diák, pap, püspök, bíboros, pápa, a jó kedvű, humort értő és kedvelő Ember. Személyes hangú vallomását halljuk a papi elhivatottságtól a pápává választásig, az emberek iránt érzett tiszteletéről és szeretetéről, az ellen elkövetett merényletről, az elmúlásról, a halálát követő konklávéról."

A felolvasó pódium célja Karol Wojtyła - II. János Pál pápa életének, művészetének és üzeneteinek megismertetése. A most is műsoron lévő, 2006-ban bemutatott Római Triptichon mellett most az Élet - képek című felolvasó estet ajánljuk az érdeklődők figyelmébe.

Rendező: Elzbieta Modzelewska

Bemutató: 2010-09-26
  Szereposztás
Színész 
Baranyi Péter 
Színész 
Főző Ditta 
Színész 
Szűcs László 
Színész 
Terescsik Eszter 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Veszprémi Petőfi Színházban elég, ha az utalványt bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
Veszprémi Petőfi Színház, 8200 Veszprém, Óvári Ferenc utca 2 Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?