Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÉDESÖTÖS - CSAK SEMMI SZERELEM!
Liget Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Pintér G. Attila: ÉDESÖTÖS
Vígjáték két részben.
Tovább bonyolódik - az immáron ötfősre bővült - csapat története. Aki már látta az "Édesnégyes"-t, az a folytatástól még több humort, még több komikus helyzetet és még képtelenebb szituációkat remélhet - meglepő fordulatokkal. Ugyanakkor kiderül, hogy a fiatalkori depresszió veszélyesebb, mint hinnénk! De ha igaz barátok vesznek körül, akkor a legkilátástalanabb helyzetekből is van kiút!

A szereplők beköltöznek újonnan szerzett albérletükbe, mely a kollégiumi évek után, maga a Paradicsom! Andy, akiről az "Édesnégyes"-ben kiderült, hogy leendő apa, elég nehezen birkózik meg a gyermekvállalás gondolatával. Barátai mind segítik őt - ki-ki a maga módján. Alex a munkakeresés problémájával küzd, és azzal, hogy meddig tudja, és egyáltalán kell-e titkolnia Andy-hez fűződő gyengéd érzelmeit. Steve, a még mindig - mondjuk úgy: sajátos stílusú - magának való srác vezetni tanul, és még a hit ereje is magával ragadja. Ezáltal új és új képességeket fedez fel magában. De hogy a szerelem még őt is eléri...! Richard megváltozik. A mindig jókedvű, mindig céltudatos fiú visszahúzódik a magányba. A kedvetlenség idővel veszélyes depresszióvá válik, melynek következményei beláthatatlanok. És itt van Tomy, aki mindent megtesz, hogy szerelmét, Richard-ot visszazökkentse a régi kerékvágásba.

Az "Édesötös" talán tanulságul is szolgál majd, hogy a problémákat nem kikerülni kell, hanem megoldani! És ha odafigyelünk egymásra, ha észrevesszük, hogy nem feltétlenül a saját értékrendünk a mérvadó, akkor olyan pozitív változás is bekövetkezhet az életünkben, melyről álmodni sem mertünk volna!
  Szereposztás
Alex 
Gyebnár Csekka 
Andy  
Pintér Gábor Attila 
Steve 
Maróti Attila 
Richard 
Falvai András 
Tomy 
Pinczés Attila 
Clara 
Álmosd Phaedra 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1146 Budapest, Cházár András utca 13. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?