Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A RÉZERDŐ LAKÓI
Jászai Mari Színház, Népház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 89 értékelés alapján
  Leírás
Méhes Csaba - Takács Tibor: A rézerdő lakói - interaktív zenés játék Méhes Csaba és a Brass in the Five vendégjátéka Rézerdő lakói – a gyerekek – vidám, gondtalan életüket élik egy távoli vidéken. Boldogan játszanak, viaskodnak. Próbára téve képességeiket, titkon abban reménykednek, hogy valamelyikük egyszer kiérdemli majd a királyi trónt. Addig-addig bizonygatják rátermettségüket, míg majdnem megfeledkeznek a Rézerdőt fenyegető betolakodókról. Őket csak közös elhatározással és közös erővel tudják megfutamítani, így a királyi trón is üresen marad, viszont ez az elhatározásuk még szorosabbá fűzi barátságukat.

Közreműködnek:

Méhes Csaba - pantomim
Simai László, Tóth Tamás - trombita
Soós Péter - kürt
Koppányi Béla - harsona
Takács Tibor - tuba

Mindazoknak ajánlott, korhatár nélkül, akik egy óra önfeledt nevetésre vágynak.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
  Hogy tetszett?