Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ANCONAI SZERELMESEK
Csiky Gergely Színház - Nagyszínház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Valló Péter, Fábri Péter, Vajda Katalin:
Anconai szerelmesek - zenés komédia két részben - A helyszín egy Adria-parti kisváros terecskéje, a hatvanas-hetvenes években. Itt éldegél Don Tomao, eladósorba került, enyhén beszédhibás lányával, könnyűvérű szobalányával, szomszédjában egy panziósnővel és egy kávézótulajdonossal. Erre a csendes, békés kis helyre egy külföldi látogató érkezik egy csodaszép fiatal lány személyében. Ez az esemény mindent a feje tetejére állít, és ez még csak a kezdet. Egyre különösebb emberek vetődnek ide. Először egy vándormuzsikus, majd egy életunt milliomos, végül egy gyenge idegzetű hittérítő. Az olasz komédia hagyományainak megfelelően a darabban először kibogozhatatlanul összekeverednek a történet szálai, hogy aztán a végén minden a helyére kerüljön. Mindenki megkapja azt, ami neki jár. Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, félreértések és szerencsés egybeesések mentén alakuló, a commedia dell’arte hagyományaiból építkező, szórakoztató zenés előadás. Az örökzöld olasz melódiák, slágerek megdobogtatják a szívet, főleg azokét, akik a dallamok hallatán saját fiatal éveikre emlékeznek, és persze azokét, akiknek sokat jelent Bobby Solo, Gianni Morandi vagy Toto Cutugno neve. Végső soron a mű nem tesz mást, mint olykor szellemesen, olykor szókimondóan szórakoztat, és egyúttal kiváló jutalomjáték a színészeknek.
  Koreográfus: Szirmai Irén Rendező: Tóth Géza, Dobos Judit Időtartam: 3 óra, egy szünettel
  Szereposztás
Viktória, magyar lány 
Haffner Anikó 
Drusilla, a húga 
Kovács Lotti 
Lucia, a leánya 
Varga Zsuzsanna 
Giovanni, a kávézó tulajdonosa 
Cservenák Vilmos 
Agnese, a panzió tulajdonosa 
Dobos Judit 
Adolfo 
Szvath Tamás 
Lucrezio, milliomos 
Sarkadi Kiss János 
Don Tomao Nicomaco, anconai polgár 
Nyári Oszkár 
Luigi del Soro, vándormuzsikus 
Mózes Balázs 
Dorina, Tomao házvezetőnője 
Nyári Szilvia 
Benito 
Jászberényi Gábor 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Hogy tetszett?