Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HUNGÁRIA ZENEKAR ÉS NÉPIEGYÜTTES (A RÉGI RAJKÓ) ELŐADÁSA
Budai Vigadó

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Rajkó Zenekar a világon egyedülálló művészeti együttes. A fiatal zenészeket tömörítő együttes 1952-ben alakult. A zenekar az állandó megújulás, a fiatalságés a tehetség jelképe. Tagjai az évszázados hírű cigány zenész-dinasztiák ősi zenei tehetségét és hagyományait őrzik. Profi szakmai tudásukat a zenekar mellett működő Rajkó zeneművészeti iskolában sajátítják el, megőrizve a virtuozitáshoz szükséges képességüket. A Rajkó zenekar a formációk gazdagságát kínálja. Ötventagú koncertező nagyzenekarként ugyanúgy szerepel a világ szinpadain mint 6-8 személyes kamaraegyüttesként, vagy ének- és tánckisérő zenekarként. A tánckar 1973 óta működik hivatalosan, eleinte igen kisszámú volt (4 pár), fő tevékenysége pedig a Rajkó Zenekar folklór műsorainak kísérete volt.
Mára a tánckar kibővült és neves koreográfusoknak köszönhetően világszínvonalú műsorokkal állnak ki a közönség elé. A Rajkók előadásain a műsor jellegétől függően egyaránt hallhatók a cigányzene, a népzene, az operett és a klasszikus zeneirodalom legsikeresebb művei. E változatossággal magyarázható, hogy a zenekar egyszerre több meghívásnak is eleget tud tenni, akár több ország szinpadain is szerepelhet egy időben. Sikereiket tévé-, rádiófelvételek és CD-k ugyanúgy őrzik, mint Európa, Észak- és Dél-Amerika, a Távol- Kelet és Ausztrália sok városának közönsége.
 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
I. Budapest, Corvin tér 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?