Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

LEONYID ZORIN: VARSÓI MELÓDIA
Pinceszínház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Két fiatal, egy orosz fiú  és egy lengyel lány egymásba szeretnek… A történet szokványos is lehetne, ha nem az ötvenes évek Szovjetuniójában játszódna, ahol az akkori törvényeknek megfelelően nem lehetnek egymáséi: a történelem tíz hosszú évre szakítja el őket egymástól, teszi próbára szerelmüket.Fájdalmasan szép történetük - Zorin legismertebb és legtöbbet játszott, a „szerelem himnuszaként” is aposztrofált darabja-, most új fordításban (fordító: Radnai Annamária) kerül a Pinceszínházban bemutatásra. Aktualitása vitathatatlan: a történelem, a különböző fizikai és virtuális határok ma is meghatározhatják két ember sorsát.

A hetvenes évek legendás színházi sikere - az akkor már elismert színművész, Sztankay István és a darabban nyújtott alakításával színpadon is elismertséget szerző Törőcsik Mari játszották – két fiatal tehetség Gryllus Dorka és Simon Kornél előadásában születik újjá. Az előadás további érdekessége, hogy a cselekményt élőzene - részben Chopin művei, részben Varga Judit Bécsben élő zeneszerző-zongorista zenéje - kíséri.

Leonyid Zorin: Varsói melódia 
Fordította: Radnai Annamária
Díszlet-jelmez: Dőry Virág
Zene: Varga Judit
Asszisztens: Kis-Kádi Judit

Rendező: Kőváry Katalin
  Szereposztás
Színész 
Gryllus Dorka 
Színész 
Simon Kornél 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Pinceszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban, vagy felmutatod a vásárláshoz használt bankkártyát.
  Cím
  Hogy tetszett?