Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

LES BALLETS TROCKADERO DE MONTE CARLO (USA)
MÜPA - Müpa – Fesztivál Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1059 értékelés alapján
  Leírás
A LES BALLETS TROCKADERO DE MONTE CARLO társulatot balettrajongók egy csoportja alapította 1974-ben azzal a céllal, hogy a hagyományos, klasszikus balettet játékos, szórakoztató formában, azt parodizálva és „en travesti” előadásmódban, azaz kizárólag férfi szereplőkkel mutassa be.

A társulat hivatásos férfitáncosokból áll, akiknek repertoárja magában foglalja a balett és a modern táncok teljes skáláját. A komikus hatást a komoly tánc gyenge pontjainak, ballépéseinek és mögöttes abszurditásainak eltúlzásával érik el. Megtermett férfitestek egyensúlyoznak lábujjhegyen hattyút, vízitündért, szerelmes hercegnőt, avagy reumás öreg hölgyeket imitálva – ez inkább hangsúlyozza, mintsem kigúnyolja a tánc szellemiségét, így gyönyörködtetve és szórakoztatva a közönség minden tagját a legtapasztaltabbaktól a kezdőkig egyaránt.

Művészeti vezető: Tory Dobrin
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ezen az előadóhelyen a jegyed bemutathatod a mobilod kijelzőjén, vagy kinyomtatva, papíron.
  Cím
  Hogy tetszett?