Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

FÉRFI ÉS NŐ
Nemzeti Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(6.4 / 10) - 17 értékelés alapján
  Leírás
Koncert négy színészre és zenekarra
 
A nagy sikerű országos turné és a MüPa-beli estek után a Nemzeti Színház műsorára tűzi a Férfi és Nő című koncertet Bereményi Géza rendezésében, Básti Juli, Udvaros Dorottya, Cserhalmi György, Kulka János, Dés László és zenekara közreműködésével. Mi történhet meg férfi és nő között? Minden. Bármi. A szenvedélytől a közönyig akármi. Össze lehet foglalni mindezt egyetlen koncertben? Igen. Legalábbis erre vállalkozik négy kiváló színész (két nő és két férfi) valamint Dés László és zenekara. A szöveg sem utolsó.
 Átutazó, Hallgass kicsit! Két lemez a 80-as évekből, azóta mindkettő legenda.Udvaros Dorottya énekel Hóesésről, a Hiába szép lányról, Vetkőzésről, szenvedélyes duetteket ad elő Básti JuliCserhalmi György, mint a Játszótársak, vagy a Tíz kicsi bűnjel. Koncerteken ritkán, vagy sose hangzottak el ezek a dalok. Kulka János is énekelt már lemezre Dés dalokat. Több mint húsz év után végre összeállt a Nagycsapat és egy országos koncertturnén mutatta be - Dés László zenei vezényletével, Bereményi Géza rendezésében - ezt a különleges előadást.
Miről? Mindenről, ami megtörténhet Férfi és Nő között.  A Dés-Bereményi szerzőpáros erre az alkalomra új dalokat is írt a négy színésznek.
 
Közreműködik:
DÉS László és zenekara
Boros Attila - basszusgitár
Sipeki Zoltán – gitár
Horváth Kornél - ütőhangszerek
Gyenge Lajos - dob
Erdélyi Péter – keyboard
Nádasi Veronika és Péter Barbara - vokál
 
Rendező: Bereményi Géza
  Szereposztás
Színész 
Básti Juli 
Színész 
Cserhalmi György 
Színész 
Kulka János 
Színész 
Udvaros Dorottya 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Színházban elég, ha bemondod az utalvány azonosítóját vagy bemutatod okostelefonon a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?