Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BOLDOGSÁG 69:09
MÜPA - Müpa – Fesztivál Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1244 értékelés alapján
  Leírás
Az EXPERIDANCE Produkció és a Nemzeti Táncszínház közös előadása

Román Sándor nagy sikerű tánctársulata, az Experidance új bemutatóval jelentkezik. Az 1001 év, a Revans, a Nagyidai cigányok, a Szeget szeggel több százezer nézőt vonzó előadásainak koreográfusa a történelmi időutazások után ezúttal napjaink és közelmúltunk, 2009 és 1969 Magyarországát választotta története színteréül.

Válságok és reformok korát éljük ma is, és éltük negyven éve is, de az új darab alkotói számára ennél fontosabbak lelki válságaink, lelki reformkísérleteink. A hősök mi vagyunk, a társra, a megértésre vágyók, a csodákban, álmainkban bízók, 2009 és 1969 boldogságkeresői.
A zenei kulisszát 2009 partizenéi és 1969 slágereinek világa adja. Főszereplőink a szerelem, mai és akkori huszonévesek, akikből mára hatvanasok lettek, és természetesen az, akire/amire mindenki vár táncban, a vágyott csendben, az eltékozolt pillanatokban, a megálmodott ölelésben: a BOLDOGSÁG.

Koreográfus: Román Sándor

Tánckar: Benkő Dávid, Boros Bettina, Csasztvan András, Cseke Ágnes, Deák Vince, Falvai Miklós, Görög Zoltán, Horváth Mónika, Kapitány Dorottya, Klausz Bernadett, Patonai Zsolt, Péli Róbert, Reszneki Domán, Vajda Nikoletta, Varga Attila, Varga Zsuzsanna, Vass Judit, Zsombori Miklós
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegynyomtatásról
Ezen az előadóhelyen a jegyed bemutathatod a mobilod kijelzőjén, vagy kinyomtatva, papíron.
  Cím
  Hogy tetszett?