Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FLAMENCO ÉVSZAKOK I. RÉSZ: TAVASZ KARMELITA UDVAR
Nemzeti Táncszínház - Karmelita Udvar

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1059 értékelés alapján
  Leírás
Univerzális, ellentétektől vibráló művészet, ahol a lélek szárnyra kel, sodró lendülettel, őserővel, határtalan ritmusgazdagsággal.
Rejtett titkokat tartogat, mindig valami újat ad, elbűvölve nézőt-előadót a „duende” által. A zene és a tánc összhangja lenyűgöző, dinamikája, virtuozitása egyedülálló a táncműfajok között. Kortalan művészet, mely állandóan fejlődik, és mindig aktuális.
Élni akarás - halál - siratás, megkönnyebbülés – bosszú – szerelem, irigység - magány, féltékenység, hit – öröm – vágy - beteljesülés.
 A FlamenCorazón Arte Táncszínház 2000 óta folyamatosan új produkciókkal kápráztatja el közönségét. Az együttes célja a flamenco eszközeivel kifejezni jelenkori mondanivalójukat. Nem utánozni akar, hanem egyszerűen csak érzéseket ébreszteni. Minden egyes tagja saját, kiváló egyéniségével járul hozzá a produkciók sikeréhez. Előadók: a FlamenCorazón Arte Táncszínház zenészei és táncosai
Koreográfus: LIPPAI ANDREA
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Táncszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?