Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CSIPKERÓZSIKA FELNŐTT ELŐADÁS
Nemzeti Táncszínház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.8 / 10) - 1021 értékelés alapján
  Leírás
A Csipkerózsikát mindenki ismeri, akár a Grimm testvérek meséje, Csajkovszkij balettzenéje vagy a Walt Disney rajzfilm-adaptációja nyomán. A mandulaszemű kedves kislány figurája mögé nézve azonban egy kevésbé bűbájos történet rajzolódik ki......az első vér, a hibernált leány, az alvó udvar, az orsó szúrásának fenyegetése, az örökkévalóságnak tűnő álom riasztó képei, a 100 évig tartó kóma utáni ébredés döbbenete és a várakozás egy csókra, mely megmentheti a világot az érzelmek teljes ellaposodásától. A romantika korában elaludni és a 21. században ébredni. Ijesztő lehetőség. Egy klasszikus mese, ahogyan még nem láttuk. Álmok, vágyak, szexualitás: avagy nézzünk a dolgok mögé, hátha ott alszik egy szépség. A történet eredetije 1697-ben jelent meg, Charles Perrault tollából. Csajkovszkij balettjét 1889-ben írta meg. 120 éve.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Táncszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?