Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HAMU ÉS PÁLINKA
Budapesti Kamaraszínház - SHURE Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Bengt Ahlfors színdarabja sok mulatságos helyzetben állítja elénk hőseit, de mondanivalója elgondolkodtató a komikumon túl is. Karakterei valóságosak, történetük mindnyájunknak szól.Vera Malgren férje temetésén, egy hirtelen ötlettől hajtva magához ragadja az elhunyt hamvait tartalmazó urnát és ezzel kezdetét veszi az örökösödési háború, ahol a tét nem csak a tábornok özvegyének nagypolgári lakása. A darab végére kibomlik előttünk egy hosszú házasság minden titka, és felcsillan a remény, hogy van élet hetvenen túl is, ha valaki úgy látja a világot, mint Vera. Rendező: Márton András
Díszlettervező: Székely László
Jelmeztervező: Ruttka Andrea
Fordító: Márton András
 
  Szereposztás
Viggo Barkman 
Cs. Németh Lajos 
Kirsti Lindholm 
Egri Kati 
Robert Malmgren 
Lengyel Tamás 
Ester Mickelson 
Majzik Edit 
Fredrik Löfvegren 
Mesterházy Gyula 
Annika Malmgren 
Nagy Adrienn 
Vera Malmgren 
Tímár Éva 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1075 Budapest, Asbóth u. 22. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?