Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
CSIZMÁS KANDÚR
Budapest Bábszínház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Csizmás kandúr 4+ Színházterem Macskafurfang két részben Az előadás időtartama: 90 perc (1 szünettel)

„Úgy néz ki, a Gergő gyerek támogatja, hogy úr legyek. Nyávogjon más, én meguntam, ember leszek, megtanultam a jó modort, a nyelvjárást, a két lábon elsétálást, a korzón a fejbiccentést, hölgyeknek a finom, pengés humoromat tartogatom, hogyha kell, Lekapom a kalapom. Bár látna Lidi néni most, megtudná, hogy a kis okos cicuskából milyen úr lett most!” Csizmás kandúr igen különleges macska: nem csak nyávog, beszél is – nem is keveset, s nem is akárhogy. Nem véletlen tehát, hogy Gergőt – akinek igencsak mostoha sors jutott – ráveszi élete nagy kalandjára, amelyben XVII. Pléhsisakos Adalbert egyetlen lányának, Izodóra királykisasszonynak keze a tét. Sajnos azonban erre a királylányi kacsóra más is igényt tart… Vajon macskánk hogy vágja ki magát a nehéz helyzetekből? Sikerül-e Gergőnek Izodóra királykisasszonyt meghódítania? Író: Charles Perrault
Színpadra alkalmazta: Schneider Jankó, Nagy Viktória Éva
Rendező: Schneider Jankó

Díszlettervező: Grosschmid Erik
Bábtervező: Grosschmid Erik
Zene: Szabó Attila, Lovasi András
Dalszöveg szerző: Szabó Attila, Lovasi András
Dramaturg: Dobák Lívia
Asszisztens: Bánky Eszter
  Szereposztás
Király 
Csajághy Béla 
Kamarás 
Beratin Gábor 
Óriás 
Bassa István 
Gergő 
Teszárek Csaba 
Csizmás kandúr 
Ács Norbert 
Izodóra királykisasszony 
Karádi Borbála 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Bábszínházban elég, ha bemutatod a jegyed okostelefonon, bemondod a vásárláshoz használt email címet vagy a kapott vonalkódot.
  Cím
  Hogy tetszett?