Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

ANGYALI SHOW-CSONGRÁDI KATA MŰSORA
Budapesti Kamaraszínház - Tivoli

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Csongrádi Kata dalai , könyvei és színdarabjai alapján készült show-műsor az emberek és az angyalok mindennapi kapcsolatáról szól, nem mindennapi megközelítésben.
Közreműködő: Jarovinszkij Igor, Lőrincz Levente, Kraszkó Anita, Huszár Barbara, Faur Melinda, Kozák-Budányi Nikolett, Mezey Mariann, Halmágyi Ildikó, Nieto Mercedes, Sipos Viktória
Koreográfus: Nieto Mercedes
  Szereposztás
Színész 
Lőrincz Levente 
Színész 
Jarovinszkij Igor 
Színész 
Huszár Barbara 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1065 Budapest, Nagymező u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?