Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
HÁRMAN A PADON
Budapesti Kamaraszínház - Tivoli

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
A Hárman a padon az öregségről szóló kedves darab. Három idős ember olykor a szerelem sikamlós témáira emlékszik, másszor az öregedés keservét éli meg. Finom, lágy humorral átszőve.
 
Aldo Nicolaj számos színpadi műve közül Magyarországon a Hárman a padon című darabját játsszák előszeretettel. Most a Budapesti Kamaraszínházban kerül színre parádés szereposztásban.
Ez a keserédes vígjáték három idős emberről szól, akiket összesodor az élet és egy pad. Ők vagy azért magányosak, mert egyedül vannak, vagy azért, mert családjuk van. Három élet, három sors, ám egyre több közös pontot találnak. És az egészet finom, lágy humor szövi át. A néző magára, az életére ismerhet, vagy rácsodálkozhat arra, hogy a hozzá közel élő rokona vagy ismerőse milyen gondolatokkal, érzésekkel tengeti napjait.

Rendező: Tordy Géza
  Szereposztás
Bocca Libero 
Szilágyi Tibor 
Lapaglia Luigi 
Tahi Tóth László 
Ambra 
Vári Éva 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1065 Budapest, Nagymező u. 8. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?