1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
MU SZÍNHÁZ KFT.: ESZTRÁD – NYUGDÍJ REVÜ
MU Színház - Színházterem
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.4 / 10
643 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
színházterem
jegyár egységesen: 3.200.-Ft
támogatói jegy: 5.000.-Ft
időtartam: 90 perc
korosztály: 14+

A GHT elnevezésű civilekből álló csapat több mint 10 éve dolgozik a MU Színházban. 60+ korú nyugdíjasként kezdték, mára mind a 16 tag 70 és 80 év közötti. Az elmúlt években számtalan közösségi színházi előadást készítettek, melyekben minden esetben a saját történeteiket mesélték és játszották el a gyerekkorukról, a felnőtté válásukról, a jelenkorukról vagy épp a magányról.

Az Esztrád című előadás a nyugdíjba menetelt, mint életszakasz-váltást vizsgálja. Az alkotók mind személyesen válaszolnak olyan kérdésekre, mint hogy hány évesen és miért ment nyugdíjba? Mi az, amit a háta mögött hagyott? Mi, amit nem sajnált az aktívan dolgozó évekből? Mi az, amit nem sikerült megvalósítani, ami csak egy álom maradt? Hogyan kezdett új életet? Milyen új aktivitások, élmények kapcsolódnak a nyugdíjas évekhez? Mi az, amit csak nyugdíjasként lehet megtapasztalni?

A személyes válaszokból szöveges és mozgásalapú jelenetek, monológok születnek, amelyben a nyugdíjas játszók őszintén mesélnek a közönségnek.

Játsszák:
Fullár Gyula, Gárdos Mari, Horváth László, Horváth Lászlóné Jutka, Jenes Eszter, Kabai Erzsébet, Kaposvári Mari, Kiss Károly, Konkoly Thege Marianne, Kovács Ágnes, Ladányi Zsóka, Radvánszki Katalin, Still Anni, Rozváczy Judit, Terék Katalin, Velancsics Gabriella

Író-dramaturg: Róbert Júlia
Mozgás: Garai Juli
Produkciós vezető: Erős Balázs
Rendező: Sereglei András

Támogató: Kulturális és Innovációs Minisztérium

Helyszín

MU Színház
Budapest, XI., Körösy József u. 17.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!