1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
MARLBORO MAN KONCERT
MU Színház - Kávézó
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.4 / 10
643 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
kávézó
jegyár egységesen: 2500 Ft
időtartam: 90 perc

A Marlboro Man zenekar küldetése az emberi hülyeség elleni végtelen küzdelem. Most is ez lesz a fő téma A MU Színház kávézójában is, ahol akusztikus keretek között, kötetlenebb, beszélgetős hangulatban szólalnak meg a dalok, amikben könnyen magunkra ismerhetünk, de szívesebben ismerünk inkább másokra.

A zenekar 1992. január 1-én alakult abból célból, hogy Gerdesits Faszi Ferenc elmebeteg szövegei és az összes tag által rajongott 70-es évekbeli rockzene ötvözésével tartalmas és maradandó szórakozást biztosítson az arra érdemes közönségnek. Állandó témáik a társadalomkritika és az emberi hülyeség elleni végeláthatatlan küzdelem, country rock, new wave, progresszív rock és pszichedelikus zenével alátámasztva. Rövid működésük alatt 7 albumot, 3 EP-t, számtalan koncertet, valamint visszafordíthatatlan egészségkárosodást hoztak össze. Legutóbbi anyaguk 2023 decemberében jelent meg, “Nektár 007” címmel.

Tagok: Mayer Norbert – szólógitár, Kaminszki Szergej – dobok, Lieber Zoltán – basszusgitár, vokál, Gerdesits Ferenc – ének, akusztikus gitár

Helyszín

MU Színház
Budapest, 1117, Körösy József u. 17.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!