1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
SZTORIGAMI- S03E04
Lumen Kávézó
8.5 / 10
12 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Az előadás kezdetén öt történetszálat indítunk el, majd a közönség többi tagjával együtt Te szavazod meg, hogy melyik négy folytatódjon. Egy történetszál kiesik, négy pedig pereg tovább, s utána ismét voksolhatsz, hogy melyik három maradjon. Minden körben kiesik egy – és a végén eldől, hogy melyik lesz az est története...

Sztorigami- S03E03
"Egy történet – mind felett."

Mi a Sztorigami? Improvizált show, tele történetekkel – és Te döntöd el, hogy melyiket néznéd tovább igazán. Sztorik, melyek a váratlanságukkal megdöbbentenek – néha meg pont olyan, mintha a kedvenc ezeréves soridat néznéd.

Az előadás kezdetén öt történetszálat indítunk el, majd a közönség többi tagjával együtt Te szavazod meg, hogy melyik négy folytatódjon. Egy történetszál kiesik, négy pedig pereg tovább, s utána ismét voksolhatsz, hogy melyik három maradjon. Minden körben kiesik egy – és a végén eldől, hogy melyik lesz az est története… A folytatások távolról sem biztos, hogy kronológiai rendben történnek: lehet, hogy egy előzményt teszünk a színpadra vagy azt mutatjuk meg, hogy mi történt másnap az előző jelenet helyszínén. Életre kelnek a tárgyak, középpontba kerülnek a korábbi mellékszereplők, könnyedén ugrálunk térben és időben.

Nálunk az is oké, ha nem annak szurkolsz, mint a többiek – hiszen nincsenek jók vagy rosszak, hanem összetett, valós karakterek népesítik be történeteinket, akiket lehet imádni, utálni, vagy épp sajnálni. Pillanatnyi, hol megnyugtatóan kiszámítható, hol őrületesen váratlan döntéseinken (és a rendezőnkön!) múlik, hogy egy-egy szereplő sorsa hogyan alakul. A plátói szerelmesek nem mindig jönnek össze, és néha a nagymama is bent marad a farkas hasában. Mert a színpadon azt szeretnénk megmutatni, ahogy a dolgok igazán alakulhatnának.

De abban biztos lehetsz, hogy olyan történeteket fogsz látni, melyeknek tényleg kíváncsi vagy a folytatására. Igazi karaktereket, átélhető érzéseket, komplex motivációkat. Műfajok kavalkádját, a horrortól a tündérmesén át a kamaradrámáig. Szerelmet, hatalomvágyat, gyilkosságot. Átlagos emberek életre szóló pillanatait a Lidl-pénztár előtt vagy beszélő tücsköket, akik forradalmat robbantanak ki. Történeteket, melyek mintákat hoznak a káoszba – vagy épp káoszba fullasztják a rendet. De a saját kereteiken belül igazán valóságosak.

Az előadás Facebook event linkje: https://fb.me/e/3Lkpq4hIY

Helyszín

Lumen Kávézó
Budapest, 1085, Horánszky u. 5.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!