1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
LIBERTINE EST - CSIRMAZ LUCÁVAL, KOVÁCS ESZTERREL ÉS PELLER MARIANN-NAL BESZÉLGET SZABADOS ÁGI
Játékszín
10.0 / 10
4 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Kapcsolataink vonzásában: hogyan szeretünk?
Csirmaz Lucával, Kovács Eszterrel és Peller Mariann-nal beszélget Szabados Ági a Játékszín színpadán


Idén nem csak egy napig tart a nőnap! Néhány nappal március 8-a után, március 11-én a Libertine Könyvkiadó inspiráló női szerzőivel vitatunk meg egy mindannyiunk számára jól ismert, az életünket egyszerre megkönnyítő és megnehezítő témát, a szeretet kérdését.
Pszichológia, mindfulness és spiritualitás találkozik a Játékszín színpadán, együtt adva választ a kérdésre: hogyan, hányféleképpen, és miért éppen így szeretünk?

Peller Mariann elválaszthatatlan a Libertine-től, hiszen debütáló regénye volt a Könyvkiadó első kötete. Pozitív személyiségéhez társult spirituális beállítottsága, humora, érzékenysége és képzelőereje, mindezekből táplálkozva született meg az első könyve, a Végtelen kísértés. A nagy sikerű spirituális szerelmi történetfolyam azóta két újabb kötettel gazdagodott. Mariann hétköznapjait is áthatja a spiritualitás, embertársai rezgéseit is nagyon jól megérzi. Kovács Eszter, a Mat on the Moon alapítója jógaoktatóként és meditációs tréningek vezetőjeként a jelenben meg- és átélt élet elkötelezett híve. Filozófiáját a Köszi, jól című könyvében foglalta össze, amelyben a jóga és a tudatos jelenlét adja az egyensúlyba hozott élet alapját. Csirmaz Luca, a PszichoLive pszichológusa egyike a Libertine új szerzőinek. 2023 végén megjelent Mintatörés című könyve kötődési minták lélektani hátterével és a biztonságos kötődés megteremtésével foglalkozik. Luca a kötetben nagy hangsúlyt fektet a saját történetére, amely a pszichológiai szövegek mellett versek és rövid prózai szövegek formájában kapott helyet a kötetben.

Három inspiráló nő, három különféle megközelítés, egy cél: feltárni a szeretet és a szeretés mibenlétét. Kapcsolatainkat, tapasztalatainkat és kicsit talán a szívünket is kitesszük a Játékszín színpadára, hogy a beszélgetés során megpróbáljuk ezen a sokféle szakmai és személyes nézőponton keresztül megfejteni, hogyan kell jól szeretni.

Helyszín

Játékszín
Budapest, 1066, Teréz krt. 48.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!