Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÉDES BOSSZÚ
Játékszín - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.1 / 10) - 6497 értékelés alapján
  Leírás
Donald Churchill: ÉDES BOSSZÚ
vígjáték két részben
Walter a szobafestő megérkezik Hornbean-ék lakásába, ahol megbetegedett kollégája helyett, kell kifestenie a ház urának dolgozószobáját. A ház asszonyának, Marciának a munka késése miatt tett szemrehányásai leperegnek a vidámkedélyő cockney szobafestőről. Felháborodott féltékeny vendég érkezik: Jane, aki az előző este meglátta, amint férje Brian félreérthetetlen érzelmektől áthatva Marciával vacsorázott egy magyar étteremben. Walter a szomszédszobából kihallgatja a két nő párviadalát.

A távol lévő férj előtti leleplezéstől féltve, a helyzetet mentő tanáccsal szolgál Walter, aki szenvedélyes amatőr színész, és most lehetősége nyílik a Nagy Szerep eljátszására. Az Édes bosszú komédia, a műfaj legjobb hagyományai szerint: szellemes, finom, helyenként sikamlós. A történet mulatságos, életteli, a jelenetek alkalmat adnak a vígjátékok és a váratlan fordulatok mestereinek Gálvölgyi Jánosnak, Hernádi Juditnak, Tóth Augusztának egy-egy parádés alakítására.
  Szereposztás
Színész 
Gálvölgyi János 
Színész 
Hernádi Judit 
Színész 
Tóth Auguszta 
Színész 
Kökényessy Ági 
  Stáblista
Rendező 
Szirtes Tamás 
Zeneszerző 
Kocsák Tibor 
Díszlet 
Vayer Tamás 
Jelmez 
Vágó Nelly 
Fordító 
Debreczeni Júlia 
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!