1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
SZERETETKERTBEN ÖNMAGUNKKAL ÉS EGYMÁSSAL
Zsolnay Kulturális Negyed E78 Koncertterem
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.7 / 10
667 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
„Minden kapcsolatunk minősége egyenes arányban van azzal, hogy önmagunkkal milyen viszonyban vagyunk.” (James Hollice)


Saját életünkben hajlamosak vagyunk túl sok időt tölteni azzal, hogy ellenállásban vagyunk. Ellenállunk annak, ami éppen van, volt vagy lesz, olyasmivel perlekedve, amin nem tudunk változtatni. Félünk, aggódunk, szorongunk, dühösek, mérgesek vagyunk vagy éppen lelkiismeretfurdalásunk van.

Mindez óhatatlanul hat a kapcsolatainkra is. Miért is történik velünk mindez? Valamennyien hasonló mintákat hozunk otthonról, olyan gondolkodási sémákat, sorskönyvi üzeneteket, amelyekkel szabotáljuk saját boldogságunkat és boldogulásunkat. Az önmagunkhoz fűződő negatív viszony pedig befolyásolja a kapcsolatainkat is.

Ezzel az előadással szeretnénk:

 segíteni a saját korlátozó hiedelmeink felismerésében;  bemutatni azt, hogy hogyan jelenik meg mindez a párkapcsolatban és a hétköznapok során milyen konfliktushelyzetek születnek belőle;  valamint azt is, hogy hogyan tudjuk mindezt átalakítani, tanulni belőle és a kapcsolatban egymásnak tükröt tartva növekedni, fejlődni.

Az előadás első fele Dr. Piczkó Katalin, pszichiáter, tréner, coach és egyetemi oktató előadása, a második fele pedig közös gondolkodás és improvizációs jelenetek, amelyben színészek jelenítik meg az ismert, hétköznapi helyzeteket és a közönséggel együtt haladunk a felismerések és tanulás újtán.

Stáblista

Schell Judit
Mészáros Máté

Helyszín

Zsolnay Kulturális Negyed E78 Koncertterem
Pécs, 7626, Major utca 21.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!