1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
GÁLAMŰSOR
Karinthy Színház - Nagyszínpad új
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.6 / 10
5657 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Zenés előadás

Zenés, szórakoztató díjátadó gála
100 perc 1 felvonásban

A Magyar Teátrumi Társaság idén 14. alkalommal rendezi meg a színházi háttérszakmák ünnepét, a szakmák legjobbjait elismerő Magyar Teátrum Díjátadó Gálát.

Ezen az estén azokat köszöntjük és díjazzuk, akik nap mint nap a háttérből segítik a kiváló, sikeres színpadi produkciók létrejöttét. Ők azok, akik sohasem állnak a rivaldafényben. Ők azok, akiknek szakmai tudása, odaadása nélkül halványabbak lennének a fények, unalmasabbak a kosztümök, ziláltabbak a frizurák, vagy éppen kevesebb néző ülne a nézőtéren.

A gálaesten fellépő színházak között láthatják a nézők a Nemzeti Színház, a Csokonai Nemzeti Színház, Kecskeméti Nemzeti Színház, a Nemzeti Táncszínház, a Békéscsabai Jókai Színház, a Szolnoki Szigligeti Színház, a Zenthe Ferenc Színház és a házigazda Karinthy Színház produkcióját. A Nemzeti Cirkuszművészeti Központ egy igazán különleges világszámmal érkezik a Karinthy Színház színpadára: Shu Takada hatszoros jojóvilágbajnok japán művész. Shu 6 évesen kezdett jojózni, 2012-ben nagy népszerűségre tett szert a koreografált
kétkezes (2A) trükkjeivel, amelyek jellegzetes táncmozdulatokat és akrobatikus mutatványokat is tartalmaznak. Rendkívül látványos, különleges és egyedi produkcióját a Fővárosi Nagycirkusz a Karinthy Színházba is elhozza, hogy a díjátadó gála nézői is részesei legyenek a csodának.

A fellépők között olyan művészeket köszönthetünk még a színpadon, mint Földes László - Hobo, Kocsis Dénes, Kovács Vecei Fanni, Varga Klára, Schupp Gabriella, Csonka Dóra és Földes Roxána, Kertész Marcella, Simon Kata és a Duna Művészegyüttes. A gála folyamán Fekete Mari és zenekara gondoskodik az élő zenéről és a jó hangulatról.

Szereplők
Földes László - Hobo
Shu Takada
Kocsis Dénes
Kovács Vecei Fanni
Varga Klára
Simon Kata
Schupp Gabriella
Kertész Marcella
Duna Művészegyüttes
Csonka Dóra
Földes Roxána

Rendező: Olt Tamás

Szereposztás

Kossuth- és EMeRTon-díjas, Artisjus-, Fonogram- és Artisjus Életműdíjas bluesénekes, dalszerző, előadóművész, a Hobo Blues Band alapítója és énekese. Földes László Hobo
Honthy-díjas és Az évad musical-színésze-díjjal kitüntetett Színész, musicalénekes. Kocsis Dénes
Színésznő. Kovács-Vecei Fanni
Jászai Mari-díjas színművésznő. Varga Klára
Színésznő. Simon Kata
Színésznő. Schupp Gabriella
Jászai Mari-díjas színésznő. Kertész Marcella
Színésznő. Csonka Dóra
Táncosnő Földes Roxána

Stáblista

Rendező Olt Tamás

Helyszín

Karinthy Színház
Budapest, 1115, Bartók Béla út 130.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!