1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
FREE FOR 3 - ZENÉTŐL ZENÉIG
MU Színház - Kávézó
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.4 / 10
643 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Lírikus bluesy est Gyenge Lajossal, Nemes Zoltánnal és Vasicsek Öcsi Jánossal
A hazai blues élet három népszerű alakja akusztikus örömzenélésre készül az ünnepi alkalomra. Egyéni stílusukat ötvözve kísérletet tesznek egy egészen új hangzásvilág kialakítására blues-, rock dalok, saját szerzemények és lírai költemények szorosan összefonódó előadásával.


VASICSEK ÖCSI JÁNOS a hazai blues-rock élet kiemelkedő egyénisége. Rendszeres meghívottja a legnagyobb hazai-, és európai fesztiváloknak, az elmúlt 2 évtizedben megfordult minden jelentősebb hazai klubban, és koncerthelyszínen az Old Man’s Pub-tól a Művészetek Palotájáig. Különleges hangszínével, szuggesztív előadásmódjával az elmúlt évekre a műfaj meghatározó alakja lett. A Bluestone, a Johnny Biglip Band és a Zappa- Syrius emlékzenekar frontembere.

NEMES ZOLTÁN zongorista-énekes, 1997-től a hazai klubélet jellemző zenei alakja, számos hazai és külföldi szólistát kísérő alkalmi formáció billentyűse. Alapítója a Spo- Dee- O-Dee és a Jambalaya zenekaroknak, tagja Hobo és Little G Weevil zenekarának. Európa sok országának rendszeres fellépője. 2015-ben Little G meghívására több államon keresztül turnézott az Egyesült Államokban. Személyesen volt alkalma átélni New Orleans zenei sokszínűségét és atmoszféráját, mely mély nyomot hagyott zenei munkásságán.

GYENGE LAJOS dobos 1984 óta aktívan játszik a legkülönbözőbb stílusú zenekarokban és műfajokban (blues, rock, pop, jazz), részt vett számos színházi produkcióban és musicalben, valamint reklám-, és filmzenei felvételben. Közreműködött többek között Bródy János, Zorán, Charlie, Dés lászló, Ferenczi György, a Jazz + az, Tolcsvay László, valamint Zséda koncertjein és lemezein. Játéka közel száztíz albumon hallható.

Helyszín

MU Színház
Budapest, 1117, Körösy József u. 17.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!