1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
GYÓGYÍTSD MEG A GERINCSÉRVED
Napfényes Étterem és Rendezvényterem
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.7 / 10
529 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Gyógyítsd meg a gerincsérved! Milyen hozzáállás kell a valódi gyógyuláshoz?

Milyen hozzáállás kell a valódi gyógyuláshoz?

 

A köztudatban az él, hogy a gerinc megbetegedéseit leginkább a túl puha ágy, a rossz cipő, a sok ülőmunka vagy a hajolgatás stb. okozza. Ezeknek valóban jelentős szerepük van, mindemellett azonban legalább ugyanolyan fontos tényező a stressz és a lelki terheltség gerincre gyakorolt hatása!

A gerinc számos megbetegedése közül talán a porckorongproblémák és porckorongsérvek állnak leginkább a figyelem középpontjában. Mint minden betegségnél, a gerinccel kapcsolatos problémáknál is nagyon fontos tudatosítanunk, hogy mi hogyan veszünk részt az adott panasz, betegség kialakulásában.

A porckorongok megbetegedései többnyire egyfajta túlterheltségből fakadnak. Minden egyes csigolyához társítani lehet egy-egy lelki területet és minőséget. Ezt figyelembe véve be tudjuk azonosítani, hogy a porckorongproblémánk milyen életterülethez tartozik, vagyis hol jelenik meg a túlterheltség és milyen változást kér tőlünk. Fontos tudatosítanunk, hogy a stressz nem más, mint egy dologra, helyzetre, hatásra adott válaszreakciónk, amin változtathatunk.

A workshopon közös gyakorlatokon keresztül átéljük és igazoljuk a tartásunk és a belső állapotunk közti összefüggéseket. Megvizsgáljuk a porckorongsérvek kialakulásának főbb fizikai és lelki okait, azt hogy miért és hol alakulnak ki leggyakrabban sérvek a gerincben, illetve hogy ezekhez milyen életterületek tartoznak és milyen változásra hívnak minket.

Helyszín

Napfényes Étterem és Rendezvényterem
1053, Curia u. 2.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!