1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
IRODALMI REGGELI SZABADOS ÁGNESSEL ÉS KOVÁCS KRISZTIÁNNAL
Játékszín - Julius Meinl Színpad
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
9.1 / 10
7738 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
A Játékszín és a Libertine közös kulturális programsorozatának vendége ezúttal Kovács Krisztián, akit az olvasás és a könyvek szeretete mellett közös emlékek is összekötnek Szabados Ágival, hiszen a Libertine Könyvesbolt rendszeres vásárlói korábban a bolti térben is találkozhattak Krisztiánnal.

Páratlan olvasottsága, irodalmi ismeretei és érdeklődése révén számtalan olvasónak javasolt könyvet a Libertine eladójaként, 2022 nyara óta pedig már az Agave Könyvek imprintjének, a Magnólia Könyveknek a portfólióját igazgatja töretlen lelkesedéssel és szakmaisággal.

Mindemellett túl van az írói debütálásán is: 2022 tavaszán jelent meg első regénye, a Hiányzó történetek, amely az elhallgatott családi titkok és transzgenerációs traumák témájában mutatott friss, egyedi hangot. Jelenleg Krisztián második regényének munkálatai folynak, emellett még számos egyéb terve is van a jövővel kapcsolatban – ezekről is mesél majd Szabados Áginak 2023. október 14-én, szombaton, 10 órától a Játékszín Julius Meinl Színpadán, egy kellemes irodalmi reggeli keretében. 

Helyszín

Játékszín
Budapest, 1066, Teréz krt. 48.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!