Töltjük rögvest!
 
 

Last minute jegyek már 21:00 órától!

Nyertünk neked három órát!
A "PRICELESS" kódot használva már most vásárolhatsz holnap estére félárú színházjegyet! Kuponkódot alapvetően a Mastercard Priceless Specials-on keresztül szerezhetsz pontokért, ám most erre sincs szükséged: a kuponkód mezőt előre kitöltjük neked, így elég az érvényesítés gombra kattintanod vásárláskor! Próbáld ki most! A promóció részleteiről itt olvashatsz bővebben.

LAS FLAMENCAS - ANYA ÉS LÁNYA
Nemzeti Táncszínház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.9 / 10) - 861 értékelés alapján
  Leírás
Lippai Andrea és a FlamenCorazon Arte Táncszínház. Egy anya legnagyobb öröme, ha leányában láthatja élethivatása folytatását.Mégis, riasztó és egyben kétségbeejtő a felismerés, hogy tiszavirág életű művészetünk ily rövid.A szeretett hivatás, a TÁNCMŰVÉSZET a – FLAMENCO – mely képes elbűvölni, egységbe fonni különböző népeket, vallásokat, varázslatos erejével meghódít mindenkit. A lüktető RITMUS, az ÉRZELMEK szuggesztív jelenléte sodró lendületével ragad magával táncost és nézőt egyaránt.
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Ez emailben kapott elektronikus utalványt kinyomtatva és a pénztárban bemutatva fogod megkapni a jegyed, amivel bemehetsz az előadásra.

Ha nem szeretnél, vagy nem tudsz nyomtatni, a Nemzeti Táncszínházban elég, ha az utalvány azonosítóját bemondod a pénztárban.
  Cím
  Hogy tetszett?