1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
KRONOVÍZOR / ELŐADÓ: ARANY LÁSZLÓ
H13 - H13 - Integrált Közösségi és Szolgáltató tér
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.5 / 10
395 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Előadó: Arany László - tudományos kutató, író, szak- és műfordító, könyvkiadóPellegrino Ernetti atya, bencés-rendi szerzetes, az 1950-es években kutatócsoportjával, melynek tagja volt Enrico Fermi és Wernher von Braun is, megépítette a Kronovízort, az időlátó gépet. Segítségével „közvetítéseket” láttak és hallottak a múlt eseményeiről.

XII. Pius pápa nagyon örült a bencés szerzetes találmányának, mert a túlvilág, az öröklét létezésének bizonyítékát látta benne. Szerette volna alátámasztani a Biblia állításait a készülék segítségével.

XII. Pius utóda, XXIII. János, jelentős egyházügyi reformokat jelentett be, összehívta a II. Vatikáni Zsinatot, aztán nagy hirtelen meg is halt.

A készüléket állítólag szétszedték.

A nyomozás végén, az időlátó gép elve köré építve - gyökeresen új világképet vázol fel az előadó. A valósághoz sokkal közelibb, a valóságon alapuló világképet.

 

Eközben – szigorúan tudományos alapokra helyezve – bemutatja a négy tér- és négy idődimenziós világmodellt, az időlátó gép, és az időgép megépítésének elvi alapjaival együtt.

Helyszín

H13
1085, Horánszky utca 13.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!