1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
KRONOVÍZOR / ELŐADÓ: ARANY LÁSZLÓ
H13 - H13 - Integrált Közösségi és Szolgáltató tér
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.7 / 10
784 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Előadó: Arany László - tudományos kutató, író, szak- és műfordító, könyvkiadóPellegrino Ernetti atya, bencés-rendi szerzetes, az 1950-es években kutatócsoportjával, melynek tagja volt Enrico Fermi és Wernher von Braun is, megépítette a Kronovízort, az időlátó gépet. Segítségével „közvetítéseket” láttak és hallottak a múlt eseményeiről.

XII. Pius pápa nagyon örült a bencés szerzetes találmányának, mert a túlvilág, az öröklét létezésének bizonyítékát látta benne. Szerette volna alátámasztani a Biblia állításait a készülék segítségével.

XII. Pius utóda, XXIII. János, jelentős egyházügyi reformokat jelentett be, összehívta a II. Vatikáni Zsinatot, aztán nagy hirtelen meg is halt.

A készüléket állítólag szétszedték.

A nyomozás végén, az időlátó gép elve köré építve - gyökeresen új világképet vázol fel az előadó. A valósághoz sokkal közelibb, a valóságon alapuló világképet.

 

Eközben – szigorúan tudományos alapokra helyezve – bemutatja a négy tér- és négy idődimenziós világmodellt, az időlátó gép, és az időgép megépítésének elvi alapjaival együtt.

Helyszín

H13
Budapest, 1085, Horánszky utca 13.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!