1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
NÉGY ÉVSZAK-WORKSHOP-ÚJVÁRI MILÁN
MU Színház - Stúdiószínpad
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.4 / 10
643 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
„Az egyetlen dolog, amit életünk során valóban birtoklunk az a saját testünk”
(Rui Horta)

A mozgás, akár tudatosan vagy akár tudatlanul is, de a mindennapi életünk fontos részét képezi. Mozgással kommunikálunk, játszunk, táncolunk, edzünk, harcolunk, illetve akár gyógyíthatunk is.

A saját testünk a személyes emlék és élmény gyűjteményünk. Hajlamosak vagyunk azt gondolni, hogy a test egy templom, de máshonnan szemlélve akár egy játszótérnek is tűnhet. Azt hogy milyen rituálék, illetve milyen szabályok jellemzik, derítsük ki együtt.

A workshop holisztikus szempontból közelíti meg az emberi mozgás különböző aspektusait. Az előképzettség nélküli érdeklődőknek is bátran ajánlott foglalkozás könnyed ráhangoló bemelegítéssel kezdődik, majd különböző mozgásjátékokon keresztül irányítja a figyelmet olyan képességek illetve kommunikációs lehetőségek felé, amik korunk ülőmunkára kényszerített emberének felüdülésére szolgálhat.

www.milanujvari.com/teaching

-------------------------------------------------------------------------------

Milán Újvári: Contemporary movement culture

Our own body is a collection of personal memories and experiences. In some ways it is a museum, but from another point of view it can be considered as a church or a playground. What is certain is that our bodies are the only real thing we own in our lives. The question is how much we are aware of this and what we are doing with it.

Movement is an integral part of my daily life and has a significant impact on my thinking and emotions. I believe that exercise is a celebration of my body’s abilities, and only then is it an effort to achieve a goal.

The workshop approaches various aspects of human movement from a holistic aspect. The session, which is also recommended for those interested without previous professional background, starts with a light warm-up, then through various movement games, it directs attention towards skills and communication opportunities that can serve to refresh those who work sedentary jobs.

www.milanujvari.com/teaching

 

Stáblista

Koreográfia Újvári Milán

Helyszín

MU Színház
Budapest, XI., Körösy József u. 17.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!