1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
KERN ANDRÁS - LÖVÖLDE TÉR / VENDÉG: HERNÁDI JUDIT ÉS HEILIG GÁBOR
Agora Savaria - AGORA Savaria Kulturális és Médiaközpont
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.7 / 10
744 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
A Lövölde tér műsorban a közönség hallhatja a nagyon népszerű régi dalok mellett az újabbakat is, így elhangzik - többek között - a Hé, 67!, a Pincér-rock, a Moszkva, a Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, a Semmi baj – és persze nem marad el a Lövölde tér sem!

KERN ANDRÁS - Lövölde Tér
Vendég: HERNÁDI JUDIT ÉS HEILIG GÁBOR

Kern Andrásnak 30 éve, 1985-ben jelent meg a Lövölde tér című dala, amely azóta legendássá vált. A „Kern” című első nagylemezére írta Másik János, a szövegíró   Horváth Attila és maga Kern András. Azóta több lemez készített, a legutóbbi 2010-ben jelent meg Semmi baj címmel.

A Lövölde tér műsorban  a közönség hallhatja a nagyon népszerű régi dalok mellett az újabbakat is, így elhangzik - többek között - a  Hé, 67!, a Pincér-rock, a Moszkva,  a Te majd kézen fogsz és hazavezetsz, a Semmi baj – és persze nem marad el a Lövölde tér sem!

De az est műsora nem csak a remek dalokból áll, hanem sok sok történet is hallhatunk, teli humorral és a közreműködő művészektől megszokott kedves iróniával.  A kitűnő művészek, a remek történetek, a fanyar humor mind dalban, mind prózában a siker garanciái, és a közönség régi vágya teljesül ezen est megvalósulásával.

A műsort  kiváló zenészekből és vokalistákból álló zenekar kíséri, melynek vezetője Gátos Iván.

Kern András: A Kossuth díjas színművész nevéhez számos nagysikerű színpadi- és filmszerep, rendezés, kabaré szám  és nagysikerű dal fűződik. Koncertezni viszont csak az elmúlt pár évben kezdett.

Hernádi Judit első nagy dalsikere a Sohase mondd volt 1982-ben. Azóta több szóló lemeze jelent meg, de egy Kern Andrással közös CD is született  „Kernádi” címmel. A rendkívül népszerű művésznő szólóban is és duettben is szerepel az esten.

Heilig Gábor volt a zenei vezetője majd’ minden Kern lemeznek, több dalának szerzője és szövegírója is. A mostani est zenei részének ő a zenei producere, a zenekar vezetője és persze a gitározás mellett énekel is, hiszen pl. az Öreg cowboy dala mára már elengedhetetlen egy ilyen koncert műsorból. 

Szereposztás

Jászai Mari-, Psota Irén-díjas színművésznő, énekesnő, Érdemes Művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja. Hernádi Judit
A Magyar Rádió többszörös nívódíjasa, Kollektív Pulitzer-díjas zeneszerző, szövegíró, előadóművész. Heilig Gábor

Stáblista

Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész, rendező, író, énekes, humorista, Érdemes és Kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának Örökös Tagja. Kern András

Helyszín

Agora Savaria
Szombathely, 9700, Március 15. tér 5.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!