1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
„MAGYAR HANGOK” KOMOLYZENEI HANGVERSENY A MAGYAR KAMARAZENEKARRAL
Nádor Terem
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.7 / 10
2592 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
Különleges koncertre készül a Magyar Kamarazenekar, ezúttal „Magyar Hangok” címmel, amelynek keretében jeles kortárs és újkori zeneszerzők művei hangzanak el, többek között Wolf Péter gyönyörű hegedűversenye.

Virtuóz szólista, lenyűgöző hegedűverseny a „Magyar Hangok” esten

 

Különleges koncertre készül a Magyar Kamarazenekar, ezúttal „Magyar Hangok” címmel, amelynek keretében jeles kortárs és újkori zeneszerzők művei hangzanak el, többek között Wolf Péter gyönyörű hegedűversenye.

A „Magyar Hangok” elnevezésű programra 2022. december 2-án kerül sor 19 órai kezdettel a páratlan szépségű Nádor Teremben. A Magyar Kamarazenekar koncertmestere Bánfalvi Béla Liszt- és Bartók-Pásztory-díjas hegedűművész, a hangverseny szólistája pedig az Együttes ifjú felfedezettje, a virtuóz, görög-magyar származású Sztathatosz Sebestyén hegedűművész.

A koncerten elhangzanak hegedűre írt szólóművek, kamarazenekari darabok többek között Zsoldos Béla és Tóth Péter művei közül, valamint Wolf Péter Utazás című hegedűversenye.

A Magyar Kamarazenekartmind Magyarországon, mind nemzetközi téren nagy elismerés övezi, a magyar és külföldi rangos fesztiválok, koncerttermek rendszeres fellépője, világhírű magyar és külföldi szólistákkal dolgozik együtt.Repertoárjában fellelhető a klasszikus zene- és operairodalom jelentős része, de egyéb zenei műfajokban is otthonosan mozog. A Zenekar céljai között szerepel a magyar vonós hagyományok ápolása, és a magyar zenekultúra terjesztése Magyarországon és nemzetközi szinten.

A Magyar Kamarazenekar alapítója és koncertmestere Bánfalvi Béla Liszt-díjas hegedűművész. Szólistaként és együtteseivel bejárta a világot, több mint hatvan lemeze jelent meg.Művészeti munkásságáért többek között Liszt Ferenc-díjjal, két alkalommal Bartók-Pásztory-díjjal, valamint a Magyar Köztársaság Arany Érdemkeresztjével tüntették ki.

Helyszín

Nádor Terem
Budapest, 1146, Ajtósi Dürer sor 39.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!