Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
PÉNTEK13 – SOLTÉSZ 77 – SOLTÉSZ REZSŐ JUBILEUMI KONCERTJE
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ - Gyémánt terem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 287 értékelés alapján
  Leírás
A közkedvelt énekes-dalszerző több mint 50 éve van a pályán. Soltész Rezső az eddig megjelent 18 nagylemez, 2 millió eladott hanghordozó és több ezer sikeres koncerttel a háta mögött, most a mágikus 77-es számmal a neve mellett, jubileumi koncertkörútra készül melynek során egy színpadon töltött élet legsikeresebb dalait adja elő.

SOLTÉSZ 77 – Soltész Rezső jubileumi koncertje

A közel kétórás előadáson elhangzanak az énekes legendás slágerei, köztük a mai is népszerű Szóljon hangosan az ének, Várj, Akit szeretnek, Annabella, Gondolsz-e majd rám, de felcsendülnek a múlt század legnagyobb retro sikerei is, köztük, a Rejtély, az Azzurro, a Távollét, Una paloma Blanca és az Imádok énekelni c. olasz örökzöldek, amiket fellépésein rendszerint az előadóval együtt énekel a közönség. A SOLTÉSZ 77 koncert sikerének Rezső személyisége, elegáns előadói stílusa és nem utolsó sorban egyedi hangja ad garanciát. A Don Lázi Swingtet fúvósaival és a női vokállal kibővített zenekari hangzás és a felcsendülő örökzöld dallamok magával ragadják a közönséget, akik egyben egy fantasztikus időutazáson vehetnek részt.

  Stáblista
A Magyar Köztársaság Elnöki Aranyérmével rendelkező énekes, dalszerző, szövegíró. 
Soltész Rezső 
  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1131, József Attila tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!