Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
LEFELÉ A HEGYRŐL
Budapesti Kamaraszínház - SHURE Stúdió

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Arthur Millert ebben a tragikomédiában az emberi kapcsolatok természete, az igazság és a hazugság bonyolult kémiája érdekli. Azt kutatja: mitől olyan törékeny a boldogság?Lyman Felt épp annyira sikeres és gazdag, hogy ne legyenek kétségei önmaga felôl. Egy téli éjszakán nekivág egy veszélyes hegyi útnak és baleset éri. Egy kórházban kómából ébred. Élete már nincs közvetlen veszélyben, de másfajta veszélyek leselkednek rá. A kórházban megjelenik Theo, a felesége. Rémülete határtalan, felnôtt lánya is vele aggódik. Aztán váratlanul egy másik nő is megjelenik... Rendező: Szántó Erika
Játéktér: Székely László
Fordító: Szöllősy Judit
Asszisztens: Kákonyi Éva
  Szereposztás
Logan nővér 
Vlahovics Edit 
Theo Felt 
Tímár Éva 
Lyman Felt 
Szilágyi Tibor 
Bessie 
Németh Borbála 
Tom Wilson 
Kerekes József 
Leah Felt 
Andai Györgyi 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1075 Budapest, Asbóth u. 22. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?