Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
A MESE GYÓGYÍT - A BÁTORSÁG TITKAI
Napfényes Étterem és Rendezvényterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 388 értékelés alapján
  Leírás
A MESE GYÓGYÍT - Egy Grimm-mese meghökkentően aktuális üzenetei és a Mese gyógyít c. könyv bemutatójaA mesék eredete és a hatása is titokzatos. A mese gyógyít, példát mutat, és kortalan bölcsességet olt a szívünkbe. Miként lehetséges, hogy az évezredekkel ezelőtt keletkezett mesék máig aktuális, és mindenkinek személyre szabott üzeneteket hordoznak? Hogyan fejthetjük meg ezeket az üzeneteket? És mi történik akkor, ha mi magunk írunk mesét? Mi a mesék titka, és miért érdemes ezt a titkot megfejteni?

Szedlmayer Bea: A Mese gyógyít c., a Casparus Kiadó gondozásában 2022 júniusában megjelent könyvében bemutatott Sajátmese-módszer segítségével az elmúlt években több száz ember tudott továbblépni élete fontos kérdéseiben. A könyv arra vállalkozik, hogy érthetővé tegye a mesékben rejlő életbölcsességeket, és gyakorlati útmutatót adjon ahhoz, hogyan írhatunk magunk is gyógyító sajátmesét. Konkrét példákon keresztül megérthetjük a mesék hatásmechanizmusát, s hogy miként alkalmazhatjuk életünkben a fő tanítást: sose add fel a reményt, hiszen minden lehetséges!

A workshopot vezetik: Korpusz Sándor és Korpuszné Szedlmayer Bea, a könyv szerzője

  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!