Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
TERMINI GYERMEK ÉS IFJÚSÁGI TÁNCSZÍNHÁZ: TERMINI TÁNCEST
MU Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 510 értékelés alapján
  Leírás


BEMUTATÓ

Termini Gyermek és Ifjúsági Tánc / Színház Műhely:

Fejes Ádám koreográfus által, a MU Színház támogatásával 2005-ben alapított MU Terminál Kortárs Táncműhely, tizenhetedik éve biztosít fiatal, pályájukat éppen elkezdő táncművészeknek szakmai, színházi gyakorlatot, pályakezdő koreográfusoknak pedig lehetőséget arra, hogy alkotói ambícióik megfelelő szakmai irányítás mellett, professzionális körülmények között bontakozhasson ki. A műhely, amelynek azóta is a MU Színház ad otthont, 2013-ban gyermek és ifjúsági tagozattal bővült. A Termini Gyermek és Ifjúsági Táncszínházban a hozzánk járó gyerek számára folyamatos tanulási, szabadidős és fellépési lehetőséget biztosítunk egész évben. Programjaink öttől tizennyolc éves korig minden korosztályú gyermeknek tánc- valamint dráma-, színész és színházi képzést, ezáltal tartalmas délutáni elfoglaltságot nyújtanak, továbbá munkabemutatókban és táncszínházi előadásokban való részvételt kínálnak.

Különböző korosztályú csoportjaink lehetőséget biztosítanak számunkra, hogy minden korosztállyal a saját szintjéhez és igényeihez mérten foglalkozzunk. A kicsik táncórája sok mesével, játékkal megfűszerezve szinte észrevétlenül fejleszti mozgáskoordinációjukat, figyelmüket, kreativitásukat; s ahogy növekednek a gyerekek, úgy kerül a „tananyagba” egyre több technikai elem, koreográfia, és a művészi kifejezőkészség egyre érettebb, magasabb színvonalú bemutatása. A gyerekek a táncórák mellett drámaórákon is részt vesznek, ahol drámajátékok segítik őket, hogy jobban megismerjék egymást, önmagukat, és a színpadi létezés mikéntjét.

A TerMini táncest gyerekcsoportjainknak készített rövidebb koreográfiák csokra, melyekkel szeretnénk bemutatni a hozzánk járó gyerekek tudását, fejlődését. Elsősorban a szülőket és a hozzátartozókat várjuk, de szívesen látunk minden érdeklődőt is!

Koreográfus: Hoffmann Adrienn, Fejes Ádám

Előadók: TerMini Gyermek és Ifjúsági Táncszínház tagjaiű

Támogatók: NKA  EMMI Terminál Alapítvány, www.mesetea.hu, MU Színház, ICD2000Kft.

  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!