Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
ÉDESÖTÖS
Liget Színház

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Pintér Gábor Attila: ÉDESÖTÖS
Vígjáték két részben.Tovább bonyolódik - az immáron ötfősre bővült - csapat története. Aki már látta az "Édesnégyes"-t, az a folytatástól még több humort, még több komikus helyzetet és még képtelenebb szituációkat remélhet - meglepő fordulatokkal. Ugyanakkor kiderül, hogy a fiatalkori depresszió veszélyesebb, mint hinnénk! De ha igaz barátok vesznek körül, akkor a legkilátástalanabb helyzetekből is van kiút!

A szereplők beköltöznek újonnan szerzett albérletükbe, mely a kollégiumi évek után, maga a Paradicsom! Andy, akiről az "Édesnégyes"-ben kiderült, hogy leendő apa, elég nehezen birkózik meg a gyermekvállalás gondolatával. Barátai mind segítik őt - ki-ki a maga módján. Alex a munkakeresés problémájával küzd, és azzal, hogy meddig tudja, és egyáltalán kell-e titkolnia Andy-hez fűződő gyengéd érzelmeit. Steve, a még mindig - mondjuk úgy: sajátos stílusú - magának való srác vezetni tanul, és még a hit ereje is magával ragadja. Ezáltal új és új képességeket fedez fel magában. De hogy a szerelem még őt is eléri...! Richard megváltozik. A mindig jókedvű, mindig céltudatos fiú visszahúzódik a magányba. A kedvetlenség idővel veszélyes depresszióvá válik, melynek következményei beláthatatlanok. És itt van Tomy, aki mindent megtesz, hogy szerelmét, Richard-ot visszazökkentse a régi kerékvágásba.
Az "Édesötös" talán tanulságul is szolgál majd, hogy a problémákat nem kikerülni kell, hanem megoldani! És ha odafigyelünk egymásra, ha észrevesszük, hogy nem feltétlenül a saját értékrendünk a mérvadó, akkor olyan pozitív változás is bekövetkezhet az életünkben, melyről álmodni sem mertünk volna!
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. Az általad választott színháztól még nem kaptunk pontos információt a jegynyomtatással kapcsolatban, így kérjük, náluk érdeklődj!
  Cím
1146 Budapest, Cházár András utca 13. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?