Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
BINDER QUARTET: BLUMENSEELE - LEMEZBEMUTATÓ
Budapest Music Center - Opus Jazz Club

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(9.2 / 10) - 1603 értékelés alapján
  Leírás
A hetvenes évek végén, nyolcvanas évek elején működő legendás Binder Quartet (Binder Károly, Dresch Mihály, Benkő Róbert, Baló István) az akkori magyar jazz egyik legeredetibb és meghatározó formációja volt.

Binder Károly a zenekar felbomlása után zeneszerzőként és előadóművészként is jelentős sikereket ért el: elnyerte a Kaliszi Nemzetközi Zongoraverseny első díját, az Erkel Ferenc-díjat, az 1991-es Év Jazz Lemeze elismerést, a legjobb szólistának járó eMeRTon Díjat, a Magyar Rádió Jazz Versenyének első díját és az Artisjus-életműdíjat. Nem kevesebb, mint negyvenkilenc szerzői lemez után ismét zenekart alapított. Állandó partnerével, Borbély Mihállyal több lemezt is készített. 2012 tavaszától Benkó Ákos dobossal (akit két éve Hidász Tamás váltotta zenekarban) és Fonay Tibor basszusgitáros-nagybőgőssel kezdtek el együtt dolgozni, a kvartett négy CD-t is megjelentetett (Retropolis II, Összegyűrt kottafejek, Old Dreams New Dimensions és Nevergreens címmel). Ezen a koncerten Borbély Mihály fúvóssal, Fonay Tibor bőgőssel és Hidász Tamás dobossal kvartettben mutatják be a tavaly megjelent, Blumenseele című album kompozícióit.

Binder Károly - zongora
Borbély Mihály - szaxofon
Fonay Tibor - nagybőgő
Hidász Tamás - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!