Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
NYÁRY KRISZTIÁN ELŐADÁSA-MENT-E A KÖNYVEK ÁLTAL A VILÁG ELÉBB?
Tárogató (IBS) Színpad - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.4 / 10) - 262 értékelés alapján
  Leírás
"Ment-e a könyvek által a világ elébb?" - Vörösmarty Mihály ezen gondolkodott a könyvtárban. Nyáry Krisztián, akinek egyik természetes élőhelye a könyvtárak olvasóterme, arra keresi a választ, hogy mivégre olvasunk verseket, hogy mi mindenre is lehet jó az irodalom.

Az est során szóba kerülnek az érzelmi vakcinák, a költészet egyetemessége és különlegessége és történetek mindenfelől: írók és festők szerelmi sokszögei, negyvennyolcas honvédek, merész magyarok, elfeledett hősök, a Himnusz históriája, a hungarikumok eredete - és a sort még folytathatnánk. Folytassuk is együtt! Nyáry Krisztián beszélgetőpartnere Szegő János szerkesztő, irodalmár lesz.

 

  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!