Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
KLAUZÁL SZÍNHÁZ - A DZSUNGEL KÖNYVE
Klauzál Gábor Művelődési Központ

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.3 / 10) - 262 értékelés alapján
  Leírás
A dzsungel könyve
musical
A Pannon Várszínház előadása.A musical a dzsungelt, mint társadalmunk tükörképét értelmezi. Ebben a valóságban az emberi tulajdonságokkal felruházott vadak kemények, de őszinték, a dzsungel-társadalom a természet áthághatatlan, szigorú törvényei szerint él. Az itt felnevelkedő Maugli megvívja nagy küzdelmeit, de az emberi társadalom aljas erőivel szemben csaknem alulmarad. Ám a szerelem visszahívja az emberek közösségébe. A darab megrázó fináléjában korunk Ádámja és Évája áll szemben a megváltásra váró világgal. Az izgalmas és szép jelenetek zenei világa megrázó, felemelő és sokszor ellenállhatatlan humorral teli. A dalok, a szövegek fergeteges szövegpoénok, kiemelkedő zenei stílusparódiák. Írták: Dés László, Geszti Péter, Békés Pál, Rudyard Kipling.

Az eredeti színpadi változat kialakításában közreműködött Hegedűs D. Géza és Radnóti Zsuzsa.

Szereplők: Németh Ádám/Szelle Dávid, Nagy Bulcsú, Keresztesi László, Pap Lívia, Kiss T. István, Kovács Ágnes Magdolna, Zayzon Csaba, Molnár Ervin, Kátai Kamilla, Kiss Dávid és még sokan mások.

Két részben, időtartam 60 és 45 perc.

  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
1222, Nagytétényi út. 31-33. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!