1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
ÜNNEPI FERMENTÁLÓ WORKSHOP
KULT7
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.8 / 10
1309 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
A gasztroajándékokat mindenki szereti, hiszen sokkal többről szól, mint berohanni egy üzletbe, és megvenni a kész terméket. A gasztroajándék a szeretetről szól: a ráfordított időről, a törődésről, hiszen a fermentált élelmiszerek pozitívan hatnak egészségünkre is.





December harmadik vasárnapján fermentált ajándékokat készítünk:

marokkói sós citromot (lamoun makbouss);
mézben fermentált fokhagymát;
narancsos lilakáposztát.

Az ár tartalmazza:

elméleti rész: fermentálási fajták, mi a laktofermetálás, fermentumok fogyasztásának egészségügyi előnyei, jótékony hatása mikrobiomunkra, hangulatunkra; ki nem fogyaszthat laktofermentált ételeket; eszközök, alapanyagok; a laktofermentálás alapszabályai; fermentálás közben felmerülő hibalehetőségek, azok felismerése és azok elhárítása (nyúlósság, Kham-élesztő, penész);
gyakorlati rész: marokkói sós citrom, mézben fermentált fokhagyma, fahéjas–banános káposzta;
szükséges eszközök, alapanyagok;
online elméleti anyag;

a workshopon elkészített fermentumot hazaviheted.

 

Helyszín

KULT7
Budapest, 1075, Király utca 11.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!