Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
AMBÍCIÓ-EST - KÖZÉP-EURÓPA TÁNCSZÍNHÁZ - 10. SISSI ŐSZI TÁNCHÉT
Bethlen Téri Színház - Stúdió színpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.7 / 10) - 503 értékelés alapján
  Leírás
A Bethlen Téri Színház Ambíció tehetségprogramjának előadása, a 10. Sissi Őszi Tánchét keretében.

Azt est folyamán a KET mint házigazda három ambiciózus táncművészének szólóját láthatja a közönség.

 

Barna Krisztián: Or stop
Kisgyerekként még nem igazán nehezedik ránk a tervezés és a megfelelés kényszere, de ahogy telik az idő, egyre jobban a részünkké válik. A társadalmi normák segítenek beilleszkedni és elfogadtatni magunkat, miközben legtöbbször hazudunk magunknak és hazudunk másoknak, csak ne sérüljenek a kapcsolataink. Sok mindent elfogadunk ezzel az indokkal, mert muszáj – pedig nem vágyunk rá. Ragaszkodunk a terveinkhez és próbáljuk megtervezni a teljes életünket, hiszen ezt tanítják és sulykolják belénk, hogy „ezt kell csinálni”, akkor vagy jó úton.
Alkotó és előadó: Barna KrisztiánFény: Fogarasi ZoltánZene: madlaKülön köszönet: Csernus Júlia, Farkas Kristóf

 

Joó Renáta: skatulya
Biztosan jól látjuk a világot? A környezetünket, az embereket, a tárgyakat, a növényeket vagy akár saját magunkat? Mennyire vagyunk körültekintőek és mennyire figyelünk a részletekre? Mennyire akarunk a dolgok mögé látni, és mikor elégszünk meg azzal, amit elsőre tapasztalunk? Kellően nyitottak és kíváncsiak vagyunk (a másikra)? Amíg a saját kereteinken belül maradunk, el sem kezdjük keresni a válaszokat.
Alkotó és előadó: Joó RenátaFény: Fogarasi Zoltán

 

Ungi Krisztián: Awake me up!
Alvás közben olykor arra eszmélünk, hogy izmaink le vannak bénulva, némák vagyunk és csak a szemünkkel tudjuk érzékelni a külvilágot. Tudatunk összezavarodik, hogy ez most ébrenlét vagy tán álom? E bizonytalan, különös állapotban eluralkodik rajtunk a félelemérzet, főleg, amikor azt tapasztaljuk, hogy valaki vagy valami ott áll az ágyunk végében. Ilyenkor legtöbbször azt kívánjuk, hogy azonnal ébredjünk fel, majd rádöbbenünk, hogy nem is aludtunk.
Alkotó és előadó: Ungi KrisztiánFény: Fogarasi Zoltán


Az Ambíció tehetségprogram keretében fiatal, ambiciózus alkotók vagy alkotócsapatok kapnak lehetőséget új előadás bemutatására, műfaji megkötés nélkül. A sorozat célja, hogy elsődlegesen azok az alkotók mutatkozhassanak be, akiknek más lehetősége nem, vagy csak korlátozottan adódik. Tehetségprogramunkban a legkülönfélébb műfajú Ambíció előadásokat tűzzünk műsorra, amelyek közt van tánc, próza, kortárs opera és összművészeti alkotás is.

😷 A kormány döntése értelmében a színházakban kötelező a maszk viselése.

  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
  Hogy tetszett?