Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MI EZ A HANG? (DZSESZTETÉS)
Katona József Színház - Katona

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Örömzene és stand-up színész-muzsikusok előadásában

Mikor a színészek hangszerekhez nyúlnak vagy kultúrbotrány, vagy váratlan gyönyörűség születik… Esetünkben – hál’ istennek – ez utóbbiról van szó! Magyarország két izgalmas színházi műhelyének zeneértő, zenét művelő színészei döntöttek úgy, hogy dzsesztetni fogják a közönséget Máté Gábor rendezésében.
A Katona József Színház színészeiből verbuválódott (öröm)zenekar a harmincas évek amerikai bár-életérzését kelti életre a klasszikus jazz dallamainak segítségével. A félszeg ritmusok lassan fergeteges „jam session”-né teljesednek a színpadon, és ízelítőt kaphatunk abból, hogy mit is jelentett egy „banda” a csavaros becenevek és az érces hangú szaxofonosok és trombitások idejében. A számok között elhangzott (öniróniával mélyen átitatott) sztorik szeretettel teli karikatúrái a korszak karaktereinek és a filmekből ismert atmoszférának. Egyedülálló élmény, páratlan hangulatú előadás.
 
  Szereposztás
Színész 
Fenyő Iván 
Színész 
Rezes Judit 
Színész 
Pelsőczy Réka 
Színész 
Nagy Ervin 
Színész 
Mészáros Béla 
Színész 
Kocsis Gergely 
Színész 
Keresztes Tamás 
Színész 
Jordán Adél 
Színész 
Hajduk Károly 
Színész 
Szacsvay László 
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Katona József Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed 200 Ft ellenében - kérjük, legkésőbb 30 perccel az előadás előtt érj oda!

Ha esetleg gondod volt a bejutással ebben a színházban, jelezd felénk kérlek a címen!

  Cím
1056, Petőfi Sándor u. 6. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?