Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
VÁMPÍROK BÁLJA ÉJSZAKAI TALÁLKOZÓVAL
Pesti Magyar Színház - PS PRODUKCIÓ előadása

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(9.8 / 10) - 14 értékelés alapján
  Leírás
Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, túl a 200. előadáson, tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

A Vámpírok bálja című musicalt Magyarországon, 2007 nyarán a PS Produkció, Simon Edit producer indította el hódító útjára, és rövid időn belül kultikussá vált. A mai napig teltházakkal játsszák a magánvállalkozásban bemutatott musicalt mely által a hazai közönség is bepillantást nyer a világ jelentős musicalszínpadain is látható varázslatos, profi módon megalkotott mesevilágába. A produkció nagy népszerűségnek örvend a Budapestre látogató külföldi turisták körében is.

Erdély, vámpírvadászat, szenvedély, misztikum, szerelem, humor és borzongás. Erről szól a 2007 óta sikerrel játszott musical. A rendkívül látványos és szórakoztató, fantasztikus táncjelenetekkel gazdagított musicalt 1997-ben mutatták be Bécsben, óriási sikerrel. A premiert követően a nézők hisztérikusan tolongtak a jegyekért. Az előadást azóta világszerte több millió néző látta.

A kultusz övezte zenés darabot Bécs után Stuttgartban, Hamburgban, a Broadway-n, Varsóban, 2006-ban Tokióban, Obernhausenben, Berlinben, majd ismét Stuttgartban ünnepelhették. 2007-ben Budapestre új változatban jutott el napjaink legizgalmasabb musicalje, és már a magyar verziót láthatta 2009-ben ismét Bécs, majd 2010-ben Antwerpen és 2011 szeptemberében Szentpétervár közönsége is.

Hamarosan a 200. előadás, egyöntetű szakmai és közönségsiker. Ez a budapesti Vámpírok bálja eddigi mérlege. A magyar változat bombaként robbant be a köztudatba, mára alig akad olyan ember, akit ne kerített volna hatalmába a látványos, etalonként számon tartott produkció, mostanra ezrek várják vágyakozva a soron következő vámpír szériát.

A szereposztás folyamatosan bővül, és egyben fiatalodik. Új tehetségeket fedez fel a produkciós team Simon Edit producer, Cornelius Baltus rendező, Dennis Callahan koreográfus, Póka Balázs művészeti vezető és Köteles Géza karmester. Eddig közel 2600 fiatal művész vett részt a produkció meghallgatásain. Mára már szinte nincs olyan színház Magyarországon, ahol ne bukkanna fel a szereplők közt egy-egy vámpír!

A kezdetek óta főszereplője a produkciónak Egyházi Géza, akit nemzetközi viszonylatban is az egyik legjobb Krolock gróf megformálójának tartanak a nézők és a szakemberek. Komoly szakmai elismerésnek számít, hogy a budapesti Vámpírok bálja társulatából mostanáig 27 pályakezdő művész kapott külföldi szerződést a produkcióban nyújtott teljesítménye alapján.

Az érdeklődés a darab iránt folyamatosan nő. A zenés vámpírkomédiát a hazai mellett szép számú külföldi rajongótábor is felfedezte magának. A magyar produkció dupla CD-je hónapokon át vezette a Sound of Music toplistáját és a londoni lemezpiacon is elismerő sikert ért el. Nagy népszerűségnek örvend a közönség körében az előadások köré szervezett kulisszajárások és a dedikálással egybekötött éjszakai vámpírtalálkozók rendezése.

Vámpírok bálja musical, a PS Produkció előadása a Pesti Magyar Színház épületében: 1074 Budapest VII. kerület, Hevesi Sándor tér 4.

Tánckar: Ajtai Beáta, Szegő Adrienn, Várady Viktória, Sterl Alexandra, Pethő Dorottya, Szabados Tímea, Mikecz Kornél (kórusvezető), Tiborcz Fanni, Tóth Jonatán, Lopusny Anna (Dance Captain), Szabó Anikó, Nagy Sarolta, Sallak Petra, Sinkó Réka, Kiss Ernő Zsolt, Ködmen Krisztián, Csepi Ádám, Király Béla, Házi Tamás, Juhász Richárd, Kelemen Krisztián.
  Szereposztás
Krolock gróf 
Egyházi Géza 
Krolock gróf 
Bot Gábor 
Krolock gróf 
Langer Soma 
Sarah 
Simon Boglárka 
Sarah 
Réthy Zsazsa 
Sarah 
Török Anna 
Alfréd 
Mihálka György 
Professzor Abronsius 
Jegercsik Csaba 
Professzor Abronsius 
Sándor Dávid 
Professzor Abronsius 
Pásztor Ádám 
Chagal 
Pavletits Béla 
Magda 
Sári Évi 
Magda 
Kecskés Tímea 
Magda 
Baranyai Annamária 
Herbert 
Pirgel Dávid 
Herbert 
Jenei Gábor 
Rebecca 
Csóka-Vasass Kinga 
Rebecca 
Kokas Piroska 
Koukol 
Umbráth László 
Nightmare szóló I. 
Mező Márió 
Nightmare szóló II. 
Táborosi Márk 
Fehér vámpír táncszóló 
Ködmen Krisztián 
Fehér vámpír táncszóló 
Túri Lajos 
Fehér vámpír táncszóló 
Házi Tamás 
Nightmare/Rote Stiefel táncszóló 
Varga Kinga 
Nightmare/Rote Stiefel táncszóló 
Horváth Zita 
Rote Stiefel táncszóló 
Finta Gábor 
  Stáblista
Vezetőrendező 
Roman Polanski 
Rendező 
Cornelius Baltus 
Zeneszerző 
Jim Steinman 
Vokál- és táncbetétek hangszerelője 
Michael Reed 
Vokál- és táncbetétek hangszerelője 
Steve Margoshes 
Szövegkönyv és dalok 
Michael Kunze 
Koreográfia 
Dennis Callahan 
Producer 
Simon Edit 
Díszlet 
KENTAUR  
Jelmez 
KENTAUR  
Világítástervező 
Chris Ellis 
Magyar szöveg 
Miklós Tibor 
Zenei vezető 
Bernd Steixner 
Művészeti vezető 
Póka Balázs 
Karmester 
Köteles Géza 
A rendező munkatársa 
Hajós Eszter 
Koreográfus asszisztens 
Kati Heidebrecht 
Koreográfus asszisztens 
Vanni Viscusi 
Zenekarvezető 
Kovács Marianna 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
A Pesti Magyar Színházban az emailben kapott jegyed bemutathatod papíron, kinyomtatva vagy mobilod kijelzőjén is - a lényeg, hogy a vonalkód jól látható legyen!
  Cím
1077, Hevesi Sándor tér 4. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?