Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
SEMMI PÁNIK
Centrál Színház - Nagyszínpad

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Leírás
Axel Magee a fiatal amerikai diplomata korán kitűnt kortársai közül: uzsonnáját egyszer véletlenül békeszerződésbe csomagolta.Most mégis kap egy utolsó esélyt: két hétre átveheti az apjára bízott közel-keleti nagykövetség vezetését. Könnyű dolga lesz! A szokásos adminisztráción túl csak egyetlen vacsorát kell lebonyolítania, egy olajmágnás tiszteletére.
Ekkor azonban a szép és bizakodó napfényes délelőtt bemenekül a nagykövetségre Walter Hollander az amerikai turista feleségével és bájos kislányával Susan-nal, akiket felbőszült fegyveres üldözőik kémkedéssel gyanúsítanak...
  Szereposztás
Mrs. Burns 
Bede Fazekas Anna 
Bashír szultánja 
Urmai Gábor 
Axel Magee 
Simon Kornél 
Magee nagykövet 
Schlanger András 
Drobney atya 
Papp János 
Susan, a lányuk 
Nagy Cili 
Ahmed, titkosügynök 
Mihályfi Balázs 
Walter Hollander 
Magyar Attila 
Hatami, szakács 
Kárász Zénó 
Szultána, a felesége 
Kovács Vanda 
Kilroy, követségi titkár 
Janicsek Péter 
Marion, a felesége 
Borbás Gabi 
egy vendég 
Verebély Iván 
  Galéria
  Jegynyomtatásról
Az emailben kapott jegyet nyomtasd ki, és vidd magaddal papíron. A színházak ugyanis így fogadják el a jegyed érvényesnek, és neked is így a legegyszerűbb és leggyorsabb!

Ha mégsem tudsz nyomtatni, ne aggódj, nem fogsz lemaradni az előadásról, a legtöbb színházunk valamennyire rugalmas ezügyben. A Centrál Színházban a pénztárban ki tudják nyomtatni a jegyed, ha felmutatod a vásárláshoz használt bankkártyát vagy bemutatod a jegyed okostelefonon - kérjük, ehhez mindenképp időben érkezz!
  Cím
  Hogy tetszett?