Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FACT - MACBETH - LITVÁN ZENE- ÉS FILMMŰVÉSZETI AKADÉMIA (LT)
Ódry Színpad - Padlás

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
Az előadás William Shakespeare tragédiájának újraértelmezése. Olyan történetet dolgoz fel, amelyben a szeretet utáni vágy, valamint különböző pusztító erők összezavarnak és önmagától elidegenítenek egy embert.

WILLIAM SHAKESPEARE: MACBETH

Litván Zene- és Színházművészeti Akadémia, Vilnius, Litvánia / Lithuanian Academy of Music and
Theatre, Vilnius, Lithuania

Az előadás William Shakespeare tragédiájának újraértelmezése. Olyan történetet dolgoz fel, amelyben a szeretet utáni vágy, valamint különböző pusztító erők összezavarnak és önmagától elidegenítenek egy embert. Olyan gondolatok gyötrik, amelyek megbénítják az ép elmét, és mély sötétségbe vezetik őt és a szeretteit. Mi történik, ha elpusztítod Isten képzetét? Vagy ha elárulod a saját erkölcseidet? Ki felel az életünkért? A szabad akarat birtokában valóban képes az ember önálló döntéseket hozni?

The performance is a new interpretation of William Shakespeare’s tragedy. It tells a story about how a desire to be loved, combined with various destructive forces, can confuse and separate man from himself. Thoughts plague him that paralyze sanity and lead him and his loved ones into deep darkness. What happens when you destroy the idea of God? Or betray your morals? Who is in charge of our lives? Is a free-willed man still able to make his own choices?

Előadók/Cast: Aurelijus POCIUS, Gerda ČIŪRAITĖ, Kristina PAŠKEVIČIŪTĖ, Džiugas GRINYS, Kipras MAŠIDLAUSKAS, Karolis NORVILAS, Deividas BATAVIČIU
Zeneszerző/Composer: Mantas MOCKUS
Rendező/Directed by: Jokūbas BRAZYS

Az előadás hossza 2 óra 30 perc egy szünettel. / The performance is 2 hours and 30 minutes long with one intermission.
Litván nyelven magyar és angol felirattal. / In Lithuanian with Hungarian and English subtitles.

  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!