Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
FACT - VÉGZETES SZÉPSÉG - ERACM (FR)
Ódry Színpad - Padlás

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga az alábbi:


(8.5 / 10) - 1191 értékelés alapján
  Leírás
A Végzetes szépség öt színésznőről szól, és arról, miként élik meg a szépséghez fűződő, hol visszataszító, nevetséges, költői vagy zavarba ejtő viszonyukat. A produkció performansz, próza és dalok mozaikja, egyben élénk kép egy generációról, amely nagy figyelmet fordít saját imázsára, és követi a parancsot, miszerint szépnek kell lenni.

VÉGZETES SZÉPSÉG / FATAL BEAUTY

ERACM – Cannes és Marseille Regionális Színiakadémia, Marseille, Franciaország / ERACM – Ecole Régionale d’Acteurs de Cannes & Marseille, Marseille, France

A Végzetes szépség öt színésznőről szól, és arról, miként élik meg a szépséghez fűződő, hol visszataszító, nevetséges, költői vagy zavarba ejtő viszonyukat. A produkció performansz, próza és dalok mozaikja, egyben élénk kép egy generációról, amely nagy figyelmet fordít saját imázsára, és követi a parancsot, miszerint szépnek kell lenni. Ana Maria Haddad Zavadinack humor és költészet
segítségével mutatja meg a szépség iránti vágyban rejtőző ellentmondásokat egy olyan társadalomban, amelyben a szépség többé nem az öröm forrása, hanem kötelesség.

Fatal Beauty is a play about five actresses, and how they experience their relationship with beauty in sometimes revolting, ridiculous, poetic or disturbing ways. A mosaic of performance, prose and song, it is a vibrant portrait of a generation which is especially image-conscious and follows the injunction to be beautiful. Ana Maria Haddad Zavadinack brings to life, with humor and poetry, the inherent contradictions in the desire to be beautiful in a society where being beautiful is no longer a source of pleasure, but a requirement.

Játsszák/Cast: Sophie CLARET, Léa DOUZIECH, Juliette EVENARD, Ana Maria HADDAD ZAVADINACK, Eve PEREUR
Fénytervező/Light Design: Lola DELELO
Rendező/Directed by: Ana Maria HADDAD ZAVADINACK

Az előadás hossza 50 perc szünet nélkül. / The performance is 50 minutes long without intermission.
Francia nyelven magyar és angol felirattal. / In French with Hungarian and English subtitles.

eracm.fr

  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!