1 Válassz előadást

2 Válassz jegyeket

3 Add meg az adataid

4 Fizess online
 Töltjük rögvest!
FACT - VÉGZETES SZÉPSÉG - ERACM (FR)
Ódry Színpad - Padlás
Ezt az előadást még nem értekelték elegen, az előadóhely többi programjának átlaga:
8.5 / 10
1236 értékelésből
Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a   Főoldalon!
A Végzetes szépség öt színésznőről szól, és arról, miként élik meg a szépséghez fűződő, hol visszataszító, nevetséges, költői vagy zavarba ejtő viszonyukat. A produkció performansz, próza és dalok mozaikja, egyben élénk kép egy generációról, amely nagy figyelmet fordít saját imázsára, és követi a parancsot, miszerint szépnek kell lenni.

VÉGZETES SZÉPSÉG / FATAL BEAUTY

ERACM – Cannes és Marseille Regionális Színiakadémia, Marseille, Franciaország / ERACM – Ecole Régionale d’Acteurs de Cannes & Marseille, Marseille, France

A Végzetes szépség öt színésznőről szól, és arról, miként élik meg a szépséghez fűződő, hol visszataszító, nevetséges, költői vagy zavarba ejtő viszonyukat. A produkció performansz, próza és dalok mozaikja, egyben élénk kép egy generációról, amely nagy figyelmet fordít saját imázsára, és követi a parancsot, miszerint szépnek kell lenni. Ana Maria Haddad Zavadinack humor és költészet
segítségével mutatja meg a szépség iránti vágyban rejtőző ellentmondásokat egy olyan társadalomban, amelyben a szépség többé nem az öröm forrása, hanem kötelesség.

Fatal Beauty is a play about five actresses, and how they experience their relationship with beauty in sometimes revolting, ridiculous, poetic or disturbing ways. A mosaic of performance, prose and song, it is a vibrant portrait of a generation which is especially image-conscious and follows the injunction to be beautiful. Ana Maria Haddad Zavadinack brings to life, with humor and poetry, the inherent contradictions in the desire to be beautiful in a society where being beautiful is no longer a source of pleasure, but a requirement.

Játsszák/Cast: Sophie CLARET, Léa DOUZIECH, Juliette EVENARD, Ana Maria HADDAD ZAVADINACK, Eve PEREUR
Fénytervező/Light Design: Lola DELELO
Rendező/Directed by: Ana Maria HADDAD ZAVADINACK

Az előadás hossza 50 perc szünet nélkül. / The performance is 50 minutes long without intermission.
Francia nyelven magyar és angol felirattal. / In French with Hungarian and English subtitles.

eracm.fr

Helyszín

Ódry Színpad
1088, Vas u. 2/c.
Térkép
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be. Köszönjük!