Töltjük rögvest!
 
 
  Válassz jegyeket
  Add meg az adataid
  Fizess online
MU TERMINÁL - KÁVA KULTURÁLIS MŰHELY: A TIZENHÁROMHÁZ
MU Színház - Színházterem

Erre az előadásra ma nincsenek félárú jegyeink, nézd meg az aktuális darabokat a Főoldalon!

  Értékelés

(3.7 / 10) - 3 értékelés alapján
  Leírás
Magyar lélektan, korlenyomat, fejlődéspszichológia, társadalom és kultúrrajz, az 50-es évektől napjainkig, mely rajz egy angyalföldi munkás-bérkaszárnya belsőudvarán keresztül nyer formát a szemünk előtt.

MU Terminál - Káva Kulturális Műhely: A Tizenháromház
táncszínházi előadás Kepes András: Istenek és Emberek című regénye nyomán

Magyar lélektan, korlenyomat, fejlődéspszichológia, társadalom és kultúrrajz, az 50-es évektől napjainkig, mely rajz egy angyalföldi munkás-bérkaszárnya belsőudvarán keresztül nyer formát a szemünk előtt.
Az alkotói folyamat során arra törekedtem, hogy az előadókkal közösen olyan munkát hozzunk létre, mely az előadás témáján túl, annak színpadra állítási módjával is érdeklődésre tarthat számot. 
Röviden, szerettem volna, ha maga a formanyelv, mellyel megmutatjuk a történést, nagyon izgalmas. Mivel a produkcióban táncosok és színészek vesznek részt, a rendező pedig egy koreográfus, az alkotói nyelv különlegessége jó alapokról indult. Akik szeretnék besorolni a produkciót, azoknak mondanám, hogy tánc/fizikai színházra számítsanak a téma helyenként progresszív, provokatív, klasszikus és absztrakt módokon történő ábrázolása mellett.
Fejes Ádám

Előadásunkat a Káva színészeivel közösen, Fejes Ádám rendezésében fogjuk létrehozni.

Előadók: Bori Viktor, Fejes Ádám, Gyepes Bianka, Hoffmann Adrienn, Kardos János, Milák Melinda, Patonay Anita, Sereglei András, Takács Gábor
Rendező: Fejes Ádám
Asszisztensek: Lendvay Zsóka, Asztalos Dóra

Támogatók: Nemzeti Kulturális Alap, Emberi Erőforrások Minisztériuma, ICD 20001Kft. Terminál Alapítvány, Káva Kulturális Műhely, MU Színház

  Galéria
Kattints a képre a nagyításhoz!
  Jegybemutatásról
Az emailban kapott jegyeid — ha teheted — a telefonodon mutasd be.
Ne használj papírt, ha nem szükséges! Köszönjük!
  Cím
XI., Körösy József u. 17. Kattints ide a térkép megjelenítéséhez
  Hogy tetszett?
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. A vélemények megtekintéséhez és írásához jelentkezz be Facebookra, és tölts újra ezt az oldalt!
A Hozzászólások modul a Facebook rendszerét használja. Ez a funkció Firefox böngészőn nem működik. A vélemények megtekintéséhez és írásához kérlek töltsd le az ingyenes Chrome böngészőt, ott jelentkezz be Facebookra, és nézz vissza erre az oldalra!